En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa hak oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın semtı rabıta yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrolör altına alınması kolaylaşır ve daha bir tomar zarar vermesi önlenir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yaraşıklı fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan tuzakındığı bina kullanma sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, evetğmurlama sistemi sıfır konstrüksiyonlarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az mümteni.

Bapnın estetik konstrüksiyonsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler basar önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle sadık bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kaçış karınin kullanılmasına icazet verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ensiz basamak genişliği, konutlarda 100 mm’den ve diğer dokumalarda 125 mm' den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü nezdinde duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında mükemmellik payanları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında tütün tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, dumanın tahliyesini sağlayarak insanların henüz emin bir şekilde tahliye olmasına yardımcı

Yatay taban ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği bâtınin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri hordaki gibidir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Sahanlığın en azca vâsiliği ve uzunluğu, merdivenin hoşgörülüliğinden az olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın merdiveni sayfa mirlığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler için bir araya Yangın Kapısı getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları adida makam almaktadır.

Report this wiki page